ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Valborg

Publicerad 2016-04-30 21:25:06 i

Nu har vi precis ätit en god grillad måltid. Vi begav oss till Maxi runt 17-tiden och handlade varor som vi sedan grillade. Innan det var, som jag tidigare nämnde, pappa och jag en sväng hos farmor & farfar. Det var så kul att få träffa dem igen, det var ett tag sedan. Vi fikade, pratade om allt möjligt som hänt på sista tiden med mera. Runt 16-tiden åkte vi hem för att förbereda oss inför kvällen. Nu är vi proppmätta här och ska sätta på några program som vi inte har hunnit se tidigare i veckan. Det blir en lugn kväll för vår del, och det tackar jag inte nej till. Det är verkligen behövligt efter den här fullspäckade veckan.

Jag bjuder på en massa matbilder i kväll. Titta & njut.

/ Amélie

Nytt - Datorväska

Publicerad 2016-04-30 18:40:34 i Allmänt,

Den perfekta datorväskan till min lilla MacBook Air. Jag är så nöjd. Tänka sig att det fanns på Maxi i Ljungby.

/ Amélie

En mysig dag på stan

Publicerad 2016-04-30 14:30:00 i Allmänt,

Jag vaknade runt 9-tiden, gick upp och tog mig en välbehövlig dusch. Sedan gjorde jag iordning lite frukost och avnjöt den samtidigt som jag bläddrade lite smått i några av veckans tidningar. Riktigt bra start på dagen. Jag och mamma gick ner en sväng på stan vid 10:30, för att kika lite i butikerna. Jag fick med mig lite saker hem, bland annat kommande födelsedagspresenter, som jag dessvärre inte kan visa upp här. Jag vill ju inte avslöja något. Vi passade även på att ta en god fika på kaféet, Tre Torn, i stan. Det är riktigt fint och trevligt där, de har dessutom riktigt god fika. Vi delade på en god citron-marängpaj, den var så god. Tre Torn är sannerligen ett av mina favoritställen här i stan - garanterat.

Nu är vi precis hemkomna igen och jag tänkte gå ut på en promenad. Senare i eftermiddag ska pappa och jag en sväng till farmor & farfar. Efter det ska jag och T handla till i kväll, då vi ska grilla.

Knäppte några mobilbilder, därav inte bästa kvalitén.

/ Amélie

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela