ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Fullspäckat osv.

Publicerad 2016-06-29 13:23:26 i Allmänt,

I dag är det onsdag och vädret är lite halvdant. Om en stund ska jag och T åka till Jysk för att titta och eventuellt köpa ett nytt köksbord till vår lägenhet i Kalmar. Vi har varit på jakt efter ett nytt köksbord ett tag nu och häromdagen fann jag ett på Jysk hemsida. Toppen. Senare, framåt eftermiddagen, ska jag och J en sväng till farmor & farfar, där en av våra kusiner är. Det var ett tag sedan vi sågs och det ska bli riktigt kul att träffas igen. I kväll ska jag träffa E en sväng, vilket också var ett bra tag sedan vi sågs. Men de senaste veckorna har varit relativt fullspäckade, för min del, jag har inte riktigt hunnit med att göra allt jag själv velat göra. Nu tar jag nya tag och den här onsdagen är fullspäckad med planer och det gillar jag starkt.

Nu ska jag göra mig iordning det sista innan jag drar vidare.

​/ Amélie

Härlig dag

Publicerad 2016-06-27 22:59:00 i Allmänt,

Jag har precis gått in på mitt rum och lagt mig bekvämt med datorn i famnen. Den här dagen har varit riktigt härlig. Jag vaknade vid kl. 08:30 av att alarmet ringde (jag går upp relativt tidigt när jag är ledig för att inte vända på dygnet), dock var jag hur trött som helst och somnade till en stund igen efter frukost. Jag vaknade sedan runt kl. 11 och då hade även Julia tagit sig upp. Vid kl. 14:00 kom vår syssling, Anton, hit och hängde med oss under dagen. Vi lirade lite fotboll, lekte med kaninerna, cyklade och tramsade oss. När klockan började närma sig sju kurrade våra magar till, vi bestämde oss för att beställa en familjepizza som räckte till hela familjen. Det smakade förträffligt bra med pizza en dag som den här, alla blev vi mätta och belåtna. Nu ska jag kika lite på fotboll, England-Island och sedan krypa till kojs.

Här nedan följer några bilder tagna under dagen.

/ Amélie

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela