Äppel-&Kanelpannkakor
Äppel- & Kanelpannkakor - 1-2 portion
Ingredienser
1 banan
1/2 äpple
2 ägg
1/2 dl havregryn
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
Kaneläpplen
1/2 äpple
1 tsk kanel
1 msk honung
Gör så här
1. Dagen innan. Halvera äpplet & hacka ena halvan i små bitar. Lägg i en skål. Blanda ner kanel & honung. Rör om så att alla äpplen täcks över. Placera i kylen under natten.
2. Mosa bananen i en skål. Rör ner äggen. Blanda sedan ner ägg, havregryn, kanel & bakpulver. Ta andra hälften av äpplet, hacka i små bitar & blanda ner i smeten.
3. Stek i en stekpanna tills de fått en gyllenbrun färg.
4. Servera med kaneläpplena som du förberedde dagen innan.
Hoppas det smakar!
/ Amélie