ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Det är sant - det största som hänt mig någonsin!

Publicerad 2018-01-31 12:47:49 i Samarbeten,

Alltså wow! Jag vet helt ärligt inte hur jag ska börja det här inlägget. Jag är så otroligt stolt över mig själv, allt mitt jobb jag har lagt ner på bakning och att fotografera allt jag bakat. Publicera recept både här på bloggen samt på min Instagram @ameliesrecept. Att jag får så fin respons från ER gör mig så otroligt glad. Bakning betyder så mycket för mig och att få dela intresset mer er gör mig så taggad på livet. 

I ett flertal veckor har jag planerat, bakat, skissat ut nya recept till ett samarbete jag ÄNTLIGEN får avslöja. Jag fick frågan av grymma Bakboxen om jag ville vara med och plocka fram ett recept för februari månad. Eh!!! Jaaaaa!! Jag blev så glad att jag började gråta, ringde Teodor direkt och sen hem till familjen. Jag trodde knappt att det var sant. Att få höra att de tycker om det jag delar, mina bilder och min profil gör mig så otroligt glad. Tack, tack och tack för den här möjligheten. 

 
Vad är Bakboxen? Bakboxen har ett inspirerande koncept där de under varje månad skickar ut en unik box med olika produkter, med ett bakomliggande tema. Det jag tycker är roligast med bakboxen är att det alltid är något nytt och spännande i lådan. 
 Precis som det står i bilden ovan kommer receptet inte att avslöjas. Det enda jag kan berätta är att det rör sig om två recept med tropisk-touch. Visst låter det spännande? In och beställ boxen redan i dag och ta reda på de två recepten som gömmer sig i boxen. Du har tid att beställa den fram till den 19/2. Leverans sker i slutet av februari. BESTÄLL HÄR!

/ Amélie

 

 

 

DIY - Kanelgifflar

Publicerad 2018-01-30 08:29:00 i Bullar, DIY,

Äntligen är ett nytt recept här igen. Det har ekat tomt på bloggen i några dagar & det har varit behövligt för min del. Det är viktigt att ta en paus ibland när det känns som för mycket händer runt omkring. Lär känna din kropp & dina behov, det kommer du att dra nytta av livet ut. I dag är det ett galet gott recept på hemgjorda kanelgifflar. De innehåller inga onödiga tillsatser, men är otoligt saftiga & goda. Perfekta att ha med sig som fika på en liten utflykt eller till fikat på jobbet. Frys in dem & tina upp dem när du blir sugen. De smakar nybakat även då. 
 
Receptet finner ni nedan. 
Visst har de inte direkt det klassiska "giffelutseendet" men lite likheter finns det allt. Framför allt är smaken det viktigaste & den sitter där den ska. 
 
Vet ni vad det bästa med de här små bullarna är? Att man kan ta fler åt gången eftersom de är så små. Lovely!
 
Jag älskar verkligen den här krämiga kanelfyllningen, som gör bullarna till 100%. 
 
Servera dem lite tjusigt på fikan & bjud din familj, gäster, nära eller kära. En kopp kaffe eller varm choklad till gör susen.  
 
 
/ Amélie
 
 

Cheesecake med jordgubbskräm

Publicerad 2018-01-25 09:06:46 i Cheesecake,

Ännu ett nytt recept är här & den här gången är det ett superenkelt recept på cheesecake. Du gör den enkelt genom att lägga upp den fint i serveringsglas i din smak. Botten består av Oreokakor, sedan ett lager med krämig cheesecake & på toppen hemgjord jordgubbskräm. Gahh, så ljuvligt gott! 
 
Receptet finner ni nedan. 
 
Jag tycker att det blir så härligt med alla lager. Jag vill bara hugga in direkt.
Wow, ser ni hur otroligt krämiga de är? 
 
Har ni någon speciell favorit bland cheesecake? 
 
 
 / Amélie
 
 

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela