ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Tacos - Torsdag

Publicerad 2016-03-31 20:00:00 i Allmänt,

Här ovan är tre bilder där några av våra tillbehör som vi har till kvällens tacos. Glöm inte att trycka på taggarna i den översta bilden, för att kunna se var ni kan finna de här produkterna. Tack på förhand!

Tacos på torsdagar är något som jag och T har infört i vårt lilla hushåll. Vi äter tacos varje torsdag som vi spenderar i Kalmar, men tacos i sig skulle vi kunna äta vilken dag som helst. Det är ju, som ni redan vet, en riktigt enkel maträtt att tillaga och den är dessutom hur god som helst.

Till vår tacos brukar vi ha guacamole, ostdipp (ett pulver som vi blandar med crème fraiche), taco salsa, riven ost, ananas, mango (ett måste), gurka, tomat och ibland har vi även banan, vindruvor, sallad eller dylikt. Det beror på vad vi är sugna på. Vi har alltid tortillas och chips till - likaså är det ett måste. Haha. Ja, det är väl ungefär så våra tacos-torsdagar ser ut. Eftersom att det är torsdag i dag, ska vi självklart äta det. Jag blir hungrig bara av tanken. Nu ska vi börja tillaga köttfärsen och skära upp alla frukter, grönsaker samt blanda till guacamolen och ostdippen. 

​/ Amélie

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela