ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

FJORTONDE PRAKTIKDAGEN

Publicerad 2017-11-30 17:00:00 i Min praktik 2017,

I dag ringde alarmet 06:20. Jag steg upp och packade iordning all min packning eftersom en annan ska bo i stugan i helgen. Jag fixade mig klart i vanlig ordning och gick iväg till stationen med en extra väska, en fylld resväska. Bussarna var forfarande inte i sin vanliga ordning så jag orkade inte krångla och tog pendeln in till centralen och åkte exakt samma som i går. Dock var det lite förseningar på grund av olycka i Älvsjö, vilket påverkade de flesta tågen. Jag hann i tid som tur var, annars hade jag blivit sur. Sedan startade min fjortonde praktikdag. 

Hela dagen har jag i princip gjort samma sak som i går. Vid sjuttontiden tog jag mig till Lilla Essingen för att spendera en helg hos lillkusinen med familj. Det ska bli så kul. Jag har inte så mycket att dela med mig av mer i dag, eftersom det inte hänt något speciellt. I morgon kommer jag arbeta hemifrån och det tackar jag inte nej till. Då ska jag även passa på att ta en härlig promenad och kanske åka in till stan och kika lite i butikerna. Det är alltid trevligt. 

Vid lunch var det så fint julpyntat nere i matsalen. Tänk att det är december i morgon. ÅH!!!!
 
  
 
/ Amélie
 
 
 

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela