ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Tacos - Torsdag

Publicerad 2016-03-31 20:00:00 i Allmänt,

Här ovan är tre bilder där några av våra tillbehör som vi har till kvällens tacos. Glöm inte att trycka på taggarna i den översta bilden, för att kunna se var ni kan finna de här produkterna. Tack på förhand!

Tacos på torsdagar är något som jag och T har infört i vårt lilla hushåll. Vi äter tacos varje torsdag som vi spenderar i Kalmar, men tacos i sig skulle vi kunna äta vilken dag som helst. Det är ju, som ni redan vet, en riktigt enkel maträtt att tillaga och den är dessutom hur god som helst.

Till vår tacos brukar vi ha guacamole, ostdipp (ett pulver som vi blandar med crème fraiche), taco salsa, riven ost, ananas, mango (ett måste), gurka, tomat och ibland har vi även banan, vindruvor, sallad eller dylikt. Det beror på vad vi är sugna på. Vi har alltid tortillas och chips till - likaså är det ett måste. Haha. Ja, det är väl ungefär så våra tacos-torsdagar ser ut. Eftersom att det är torsdag i dag, ska vi självklart äta det. Jag blir hungrig bara av tanken. Nu ska vi börja tillaga köttfärsen och skära upp alla frukter, grönsaker samt blanda till guacamolen och ostdippen. 

​/ Amélie

NIKE - Mot gymmet

Publicerad 2016-03-31 16:09:38 i Allmänt,

Här ovan är bilder på mina snygga och färglada löparskor. De är hur bekväma och bra som helst, och de har en mycket bra dämpning. Det är viktigt för mig att skorna har en bra dämpning, i och med att jag har haft problem med mina knän. Med de här skorna orkar jag springa flera kilometer - det kan jag lova er. Nu tänkte jag bege mig till gymmet för en springtur på löpbandet, det ska bli riktigt skönt, men det bästa är känslan efteråt när man sprungit klart de där kilometerna.

Om ni är nyfikna och vill finna de här skorna, tryck på länken i bilden högst upp, så tar den er vidare till en sida där ni kan köpa dem.

Ha det gött!

/ Amélie

Godmorgon torsdag

Publicerad 2016-03-31 12:13:45 i Allmänt,

En favoritbild från i höstas ute vid farmor och farfars stuga, då dimman låg på så tjockt och fint över sjön.

Det är redan torsdag och den kommer jag att till stor del spendera hemma i lägenheten, eftersom att vi just nu i kursen håller på med en gruppvis uppgift (bara en övning, ej obligatorisk) och två av dem fått förhinder, bestämde vi oss för att skippa skoldagen helt. Vi behöver varandra på plats, och det blir svårt om alla i gruppen inte kan närvara. Även om jag tycker om att gå upp i tid på morgonen, för att sedan ta mig vidare till skolan, tycker jag om att kunna ta en så kallad "day-off" ibland - det uppskattas. Jag tänkte ta tag i att städa hela lägenheten och sedan ta mig en springtur på gymmet. Senare i eftermiddag kommer T hem och då ska vi förbereda kvällsmaten som blir, TACOS! Så gott!

/ Amélie​

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela