ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

En vacker dag är de borta

Publicerad 2018-04-18 09:26:07 i Tips!,

Äntligen vaknade jag upp till lite sol igen. Så otrolig vilken energi solen kan ge en. Om en stund tänkte jag gå ut på en härlig promenad, lyssna på en podd & låta kroppen absorbera lite D-vitamin. Det behövs verkligen. Just nu ser mina dagar likadana ut. Ena stunden är det plugg, äta, plugga, fritid, äta, sova & så vidare. Vi har inget fungerande kök här hemma så vi står i hallen & lagar mat på en kokplatta, tänk så bra vi har det ändå. Man får verkligen en tankeställare när det man tar för givet i sin vardag bara ska fungera. Så är det inte för alla. Jag har en sådan tur & jag lever ett tryggt liv & har det bra ställt. Tänk om alla kunde få uppleva detta. Världen & livet är allt bra orättvist. Det gäller att inte ta de i ens närhet som älskar en för givet. En vacker dag är de borta. Ta vara på livet du har här & nu. Det gör jag & om jag kunde räcka till mer åt alla så hade jag gjort allt vad jag kunnat, men jag har inte åtta armar. 

Nåväl, jag tänkte passa på att dela ett simpelt recept på en smoothie som jag brukar göra. Jag använder banan, frysta jordgubbar, vatten & spirulina. Superenkelt & så gott. Jag mixar en banan, ca 5 frysta jordgubbar tillsammans med 1 1/2 dl vatten & 1 tsk spirulina. Färgen kanske inte är den vackraste men nog allt smakar det gott. Tips!

 
/ Amélie 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela