Kardemummabollar
En ny vecka är här. Starta veckan med att göra de här goda kardemummabollarna som är perfekta som mellanmål. Går superfort att svänga ihop & de består av få ingredienser. De får en härlig krämighet av chiafrön & en nöt-aktig karaktär från hampafrön. Gojibären lämnar en härlig sötma som tillsammans med kardemumman skapar något magiskt gott. Ni måste prova, så gott!
Receptet finner ni nedan.

Avsluta med att doppa dem i mörk choklad. Då blir de genast så mycket godare!

Förvara dem i kylen & lägg dem i en liten smidig låda du kan ha med dig i väskan när du ska iväg. När hunger kommer fram är det bara att ta några bollar för att stilla hungern.

Jag tycker att gojibären lämnar en söt/syrlig eftersmak av saffran. Är det bara jag eller någon mer som tycker det?

Tänk att i de här fröna finns små kardemummafrön med så mycket smak som verkligen gör bakverket helt ljuvligt. Jag tycker att de är så vackra!

/ Amélie
