ameliealmen.com

AMELIEALMEN.COM

Choklad- & Mandelboll

Publicerad 2018-05-15 12:25:43 i Annan Sötma,

Jag har precis avnjutit en härlig lunch i solen ute på altanen. För tillfället är här en riktig sommarvärme som bjuder på svala vindar då & då. Alldeles strax ska jag bege mig bort till biblioteket för att låna böcker som behövs till min uppsats. På onsdag nästa vecka ska den vara klar & jag känner verkligen pressen. Just nu håller jag på att koda över 1000 artiklar & min hjärna går BOKSTAVLIGEN snart i konkurs. Eloge till alla som analyserar variabler varje dag & lyckas hålla fokuset i styr. Det kan minsann inte jag. Jag har runt sjuttioelva mikropauser där jag bara går runt i huset innan jag lägger mig på mage på golvet framför mina papper & kodar. Typ så ser mina närmsta dagar ut & jag kommer lägga ner all min kraft för att få klart den här uppsatsen. 

Tur att jag har tillgång till de här godbitarna, nämligen choklad- & mandelbollar. Så himla goda & består endast av fyra ingredienser. Ni måste testa dem!

 Receptet finner ni nedan. 

 
/ Amélie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Amélie Almén En 21-åring från en liten stad i Småland. Studerar Mediekreatörsprogrammet, vid Linnéuniversitetet i Kalmar. Stort intresse till att baka, fotografera & resa. På min blogg delar jag med mig av mina bästa recept, fotografier & mina resor genom livet. Låt dig inspireras! KONTAKT: amelie.almen@hotmail.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela